Webb och hemsidor

Söker du en webbdesigner, webbeditör eller någon som löpande uppdaterar er webbsite? Då har du kommit rätt.

Skräddarsydd hemsida

Jag hjälper dig att ta fram en användarvänlig, responsiv och SEO-optimerad hemsida som effektivt lyfter fram ditt företag online.
Arbetet med webbsidor sker främst i verktyget WordPress.

Löpande uppdateringar

Behöver du hjälp med att löpande uppdatera din/er webbsite pga tids- eller kunskapsbrist. Jag åtar mig både små och stora uppdrag.
Mitt senaste uppdrag var för Educatius Group.

Exempel

Nedan kan du se exempel på webbsiter som jag har designat och byggt i sin helhet.

Nöjda kunder

”Det är ett nöje att rekommendera Monica som webeditor. Tillsammans arbetade vi med ett globalt projekt att lansera ett flertal nya WordPress-hemsidor samt att underhålla och optimera dessa efter lanseringarna.

Under vår tid tillsammans visade Monica stor kunskap inom WordPress, webhantering, publicering och projektledning. Förutom stor teknisk kompetens bidrog Monica också med härlig och positiv energi till teamet och kom alltid med snabb och givande feedback som hjälpte oss att hålla rätt kurs i projektet och att nå våra satta mål och inom deadlines.”

Madelene Jansson
Head of Nordic Marketing, Explorius/Educatius Group

”Monica hjälpte oss i cirka ett år i flera olika projekt och gjorde att vi klarade flera tuffa deadlines. Vi byggde 13 WordPress-sajter på under ett år och så fort vi avslutade ett projekt säkrade vi Monica till nästkommande projekt.

Monica är ambitiös, duktig, noggrann, och allmänt trevlig att ha att göra med. Hon har hjälpt till att bygga stora sajter efter våra templates och dokument, och har även tillfört många egna idéer och struktur till våra projekt.”

Johan Holmén
Global Web Manager, Educatius Group

Hur kan vi hjälpa dig?

Uppdrag inom IT och webb är vår kärnverksamhet på UMeDo, men vi tar mer än gärna uppdrag inom foto och musikproduktion också. Kanske en kombination av flera?

dator-IT-tjanster-konsult

IT-tjänster

dator-IT-tjanster-konsult

Webbtjänster

kamera-foto-utrustning-fotouppdrag

FOTOTJÄNSTER

mikrofon-studio-utrustning-musikproduktion

MUSIKPRODUKTION

Närbild på en ung fotograf
Dator visar IT-diagram
Dator visar IT-diagram
Mikrofon i svart och guld