Musikproduktion

Musica necesse est
Studio där musikproduktion görs

MUSIKTJÄNSTER

Vi kan hjälpa dig att få liv i dina låtidéer, göra sångpålägg, antingen på dina egna backing tracks eller skapa helt nya. Vi kan även hjälpa till med mixning och mastring. Behöver du sedan hjälp med att publicera dina alster på de stora streamingtjänsterna såsom Spotify, Apple Music, YouTube Music med flera, löser vi det.
Vill du låta din kompis på svensexan eller möhippan göra en grym tolkning på någon känd låt så ser vi till att resultatet blir en höjdpunkt på bröllopet.

SPECIALSKRIVEN MUSIK

Om du behöver specialskrivna musikbakgrunder för presentationer eller videosnuttar i någon viss stil, så gör vi förstås en demo och ser om vi hittar rätt tillsammans.

STUDIOUTRUSTNING

Vi kör Apple Mac med ljudinterface från Universal Audio tillsammans med ett stort antal plugins från bl a uaudio. Vidare en uppsjö av syntar, trummisar, basister och gitarrister på burk. Fullstort masterklaviatur med viktade tangenter finns, samt såklart möjlighet att koppla in din egen favoritgura eller bas om du inte vill låna en äkta Hagström Swede.
I datorn snurrar både Logic Pro X och LUNA. Allt för att snabbt kunna jobba fram en grund till dina låtidéer som sedan kan skickas i olika passande format runt till övriga musikerkompisar som gör sina pålägg.

 

Hur kan vi hjälpa dig?

Uppdrag inom IT och webb är vår kärnverksamhet på UMeDo, men vi tar mer än gärna uppdrag inom foto och musikproduktion också. Kanske en kombination av flera?

dator-IT-tjanster-konsult

IT-tjänster

dator-IT-tjanster-konsult

Webbtjänster

kamera-foto-utrustning-fotouppdrag

FOTOTJÄNSTER

mikrofon-studio-utrustning-musikproduktion

MUSIKPRODUKTION

Närbild på en ung fotograf
Dator visar IT-diagram
Dator visar IT-diagram
Mikrofon i svart och guld